1394/10/19 شنبه در روز چهارشنبه 16/10/94 ساعت 10 صبح آقای دکتر ایرج پور رییس دانشگاه پیام نور مرکز اردستان با آقای دکتر احمد بخشایش نماینده محترم مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

در این دیدار که نزدیک به یک ساعت به طول انجامید، آقای دکتر ایرج پور به بیان مشکلات و کمبود های دانشگاه پرداختند و از زحمات دکتر بخشایش در جذب مبلغ یکصد میلیون تومان بودجه برای تکمیل مجتمع فرهنگی دانشگاه تشکر نمودند.

آقای دکتر بخشایش ضمن اعلام حمایت همه جانبه از دانشگاه پیام نور مرکز اردستان، قول مساعدت  و همکاری جهت اختصاص مبالغی دیگر جهت تکمیل استخر ذخیره آب دانشگاه و تکمیل جاده کنارگذر و دسترسی محلی دانشگاه را عنوان نمودند و ابراز امیدواری کردند، دستگاه های دولتی دیگر در جهت رفع مشکلات دانشگاه گام های سریعتر و محکم تری را بردارند.