پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   22:25:12
1394/12/2 یکشنبه نشست فعالان فرهنگی با رئیس دانشگاه اولین روز اسفند 94 ساعت 10 صبح در یک نشست کاملاً صمیمی با دانشجویان فعال فرهنگی برنامه ریزی¬های ارزشمند به منظور توجه خاص در این حوزه صورت پذیرفت.

در این نشست ابتدا آقای دکتر ایرج پور رئیس محترم مرکز اعلام کرد، حرکت دانشجویان در حوزه فعالیت های فرهنگی برای من جایگاه ارزنده ای دارد و دیدگاه من نیز کاملاً فرهنگی است. بی شک تمام فعالیت های فرهنگی که به نوعی در دانشگاه و برای دانشجویان اثر بخش باشد مورد حمایت جدی مسؤولان دانشگاه قرار خواهد گرفت. تشکیل و پویایی انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، کانون هلال احمر از دغدغه های جدی ماست که باید توسط دانشجویان انجام شود.

ایشان ابراز داشت اگر فرهنگ جامعه در مسیر صحیح حرکت کند و معیار فعالیت ها در چارچوب مؤلفه های دینی و اسلامی باشد، آینده ای درخشان و مترقی در انتظار کشور خواهد بود.

سپس دانشجویان سخنان و سؤالات خود را مطرح نمودند و در نهایت شکل گیری جدید کارگروه ها و مسؤلان هر کارگروه همراه با شرح وظایف آنها مشخص شد و مقرر گردید رسماً فعالیت خود را آغاز کنند