1394/12/22 شنبه دیدار رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اردستان با فرماندار محترم شهرستان سه شنبه مورخ 94/12/18 رئیس دانشگاه پیام نور اردستان به اتفاق 2 نفر از همکاران علمی و اداری جهت پاره ای از مذاکرات پیرامون راه اندازی مرکز رشد با فرماندار محترم اردستان دیدار کردند.  این نشست در محل فرمانداری اردستان تشکیل شد ، در ابتدا دکتر ایرج پور به تبیین موضوع پرداخت و اظهار داشت راه اندازی این مرکز تحقیقاتی می تواند زمینه استفاده از توامندی اساتید ، اعضای هیات علمی و دانشجویان نخبه را فراهم  و از طرفی نیز ایجاد اشتغال نماید.
سپس  اقای پیمان آقائی عضو هیات علمی زیست شناسی این دانشگاه توضیحاتی کافی و تخصصی ارائه نمود .
در نهایت آقای مهندس غیور ضمن استقبال از طرح و پیشنهاد مطروحه و ابراز خرسندی قول همکاری و مساعدت کامل داد و تاکید جدی بر تسریع در اجرایی شدن این امر نمود.