1395/1/17 سه‌شنبه پیمایش فرهنگی و تفریحی همکاران دانشگاه پیام نور مرکز اردستان در نخستین روز اداری بهار شنبه چهاردهمین روز بهار 95 و در اولین روز رسمی اداری، به منوال سال گذشته، برنامه پیاده روی و پیمایش کارکنان دانشگاه پیام نور اردستان با حضور رئیس دانشگاه، مجموعه اساتید و کارکنان انجام شد.

از آنجاکه در این پیمایش های هفتگی علاوه بر سلامتی و شادابی کارکنان، نظر به امور فرهنگی و مذهبی نیز هست، مقصد این پیمایش طبیعت بکر و زیبای منطقه سرابه اردستان قرار گرفت. در این پیاده روی ابتدا از منزل ساده اما معنوی مرحوم مدرس دیدار به عمل آمد و سپس همکاران به ارتفاعات کوه ورودی منطقه سرابه  به زیارت بی بی خدیجه ( بی بی غریب ) رفتند. پس از زیارت آن بقعة متبرکه و در مسیر بازگشت دکتر ایرج پور ضمن تأکید بر اینکه پاکسازی و حفظ طبیعت وظیفه تک تک هموطنان عزیز است اعلام نمود اساتید، کارکنان و دانشجویان در این حوزه وظیفه سنگین تری دارند و می بایست در این جهت اقدام جدی و برنامه ریزی شده داشته باشیم و اولین گام عملی را همین امروز باید برداشت، به ویژه آن که یک روز بیشتر از روز طبیعت نگذشته است، لذا تمامی همکاران در بازگشـت بـه جمع آوری زباله­های پلاستیکی و بطری های تجزیه ناپذیر در مسیر راهپیمایی خود مشغول شدند و سعی جدی شد تا کلیه زباله هایی که فضای بسیار زیبای بهاری آن منطقه را اشغال کرده بود جمع آوری و سرانجام جهت حمل بسته بندی شد.

در این پیاده روی فرح بخش و دلچسب مسافتی بالغ بر 7 کیلومتر پیموده شد.