پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   16:22:22
1395/1/26 پنجشنبه سال 95 ، اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل در پی نامگذاری سال 95 تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل توسط مقام معظم رهبری، دانشگاه پیام نور مرکز اردستان اولین جلسه سخنرانی با این موضوع را در تاریخ 24/01/95 بعد از برپایی نماز جماعت به امامت حاج آقا دهشیری امام جمعه محترم شهرستان برگزار شد.
در این مراسم امام جمعه محترم شهرستان به تبیین و تشریح عنوان یاد شده پرداخت و وظیفه مس<ولین، کارگزاران و مردم شریف کشورمان را سنگین تر از قبل دانست.
دکتر ایرج پور رییس دانشگاه نیز در این مراسم اعلام نمودند در جهت استقبال و لبیک به پیام رهبر معظم انقلاب به طور جدی در صدد راه اندازی شهرک علمی، تحقیقاتی در شهرستان اردستان با محوریت دانشگاه پیام نور هستیم که این اقدام می تواند در حوزه اقتصادی تحول خوبی ایجاد نماید.