شنبه 1 اردیبهشت 1403   14:17:51
1395/2/14 سه‌شنبه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه 95 دانشگاه پیام نور مرکز اردستان میزبان اساتید و دانشجویان بود. دراین مراسم که امام جمعه محترم، فرماندارمعزز و جمعی از مسؤولین شهرستان حضور داشتند جشن باشکوه گرامیداشت مقام معلم برپا و از استادان برتر تقدیر شد.

در ابتدای مراسم دکتر ایرج پور ضمن خیر مقدم به حضار مواردی در باب مقام و جایگاه معلم بیان داشت و به طور اجمال توجه به جایگاه علم قبل از اسلام و به ویژه بعد از اسلام پرداخت.

سپس امام جمعه محترم اردستان حاج آقا دهشیری در این باب به ایراد سخن پرداخت و در نهایت فرماندار معزز اردستان روند پیشرفت هر جامعه ای را توجه به علم و مقام معلم دانست.

در این مراسم برنامه های جالبی تحت عنوان صندلی داغ با حضور دو تن از کارکنان و مسابقات متنوعی پرداختند.

در نهایت با اهداء لوح تقدیر و هدایای نقدی از اساتید و دانشجویان برتر قدردانی شد.