سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403   16:20:12
1395/2/15 چهارشنبه جلسه خرافه زدایی و عرفان های کاذب سه شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه نود و پنج جلسه ای به منظور هم اندیشی پیرامون خرافه پرستی و عرفان های کاذب در دانشگاه پیام نور اردستان برگزار شد.

در این نشست که با حضور مسؤولین کلیه نهادها و ارگان های فرهنگی و علمی شهرستان برگزار شد ابتدا دکتر ایرج پور به عنوان میزبان ضمن عرض خیر مقدم اظهار داشت متأسفانه عرفان های کاذب و اندیشه های غلط خرافه پرستی در کشور ایران در حال شکل گیری و توسعه است و وظیفه دانشگاه ها و نهادهای فرهنگی مقابله جدی با آنهاست.

سپس حاج آقا حیدری معاون محترم تبلیغات اسلامی شهرستان گفت هجمه سنگینی در زمینه عرفان های نو ظهور و خرافه پرستی شکل گرفته که دانشگاه ها و حوزه های علمیه می بایست همدوش هم و به طور جدی با این هجمه مقابله نمایند.

سپس حاج آقا موسوی رییس حوزه علمیه برادران و حاج آقا آبکار ، آقای مهندس عابدزاده و سرکار خانم امامداری نکاتی در این خصوص بیان نمودند.

پایان بخش جلسه پخش اذان ظهر  و برپایی نماز جماعت بود.