1395/3/3 دوشنبه طبیعت گردی در روستای گوهردستان اطراف اردستان طبیعت گردی به صورت گروهی در جمع کارکنان ادارات مقوله مغفولی است که دانشگاه پیام نور برآن شده ضمن آشنایی با این واژه زیبا همکاران دیگر ادارات را نیز با این سبک زندگی آشنا نماید.

مدت هاست که کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور اردستان در معیت رئیس دانشگاه ، عصر روزهای شنبه هر هفته به دل طبیعت می روند و از فواید آن بهره مند می شوند.

شنبه هر هفته به نقاط دیدنی و جذاب منطقه اردستان که بحمدا.. از نعمت به وفور بهره مند است می روند و ضمن ورزش و استفاده از هوای پاک، زباله های محیط را جمع آوری کرده و در واقع با یک تیر چند نشان می زنند.

این هفته کارکنان و اساتید به اتفاق رئیس مرکز به ارتفاعات روستای گوهر دستان رفتند و ضمن کوهنوردی با گیاهان بومی آن منطقه نیز آشنا شدند.

آقای دکتر ایرج پور اظهار داشت: گردش و تفریح در دامان طبیعت روح نشاط و سرزندگی  وسلامتی را در وجود انسان بیدار می کند و قوای انسان را برای تلاش و کار در طول هفته چند برابر می نماید.

در پایان و بازگشت از ارتفاعات منطقه تمامی همکاران به اقامه نماز مغرب و عشاء پرداختند.