شنبه 8 اردیبهشت 1403   01:29:09

1395/3/13 پنجشنبه سومین حضور فرهنگی کارکنان و اعضای علمی پیام نور مرکز اردستان به همراه خانواده در پی تاکید رئیس محترم دانشگاه پیام نور مرکز اردستان بر فعالیت های فرهنگی و اینکه مخاطب ما نه تنها دانشجویان بلکه ارتقای بینش و فرهنگ کارکنان، اعضای علمی و خانواده های این عزیزان است، سه شنبه یازدهم خردادماه 95 مجموعه دانشگاه پیام نور اردستان به همراه خانواده هایشان از فیلم رسوایی 2 دیدن کردند. با تعامل مناسبی که با اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان اردستان برقرار شده است، اعضای علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور به همراه خانواده هایشان با هزینه ای کمتر از یک چهارم که بخشی از آن را هم دانشگاه متقبل می شود، می توانند به تماشای فیلم های هنری و اصیل فرهنگی بروند. پیش از این نیز به شکل خانوادگی و گروهی، همکاران دانشگاه پیام نور اردستان به تماشای فیلم های محمد رسول الله و بادیگارد رفته بودند. دکتر ایرج پور ضمن همراهی کارکنان در این حرکت فرهنگی تأکید کرد از فیلم هایی که حامل پیام های اخلاقی، دینی و فرهنگی است و در جهت ترویج فرهنگ اسلامی، ایرانی طراحی شده می بایست همه هموطنان استقبال کنند. تا علاوه بر تفریح و نشاط خانوادگی بتوان از مفاهیم عمیق و فرهنگی فیلمها نیز بهره مند شد. ایشان ضمن سپاسگزاری از همکاری مناسب اداره ارشاد اردستان، ادامه چنین برنامه هایی را از الویت های فرهنگی دانشگاه خواندند. پایان بخش این گردهمایی عکس دسته جمعی رییس دانشگاه و همکاران وخانواده ایشان بود.