1395/6/2 سه‌شنبه طبیعت گردی کارکنان مرکز اردستان عصر روز یکشنبه پس از گذشت تعطیلات تابستانی، طبیعت گردی کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور اردستان روال عادی خود را پیدا کرد.

سی و یکم مردادماه، کارکنان و اساتید این دانشگاه به اتفاق رییس مرکز به ارتفاعات روستای بغم اردستان رفتند و پس از کوهنوردی و بازگشت از کوه در ساختمان خانه بهداشت روستا اسکان یافتند.

آقای دکتر ایرج پور و همراهان پس از بازگشت با دهیار روستاهای بغم، باقرآباد و دیزلو جناب آقای جمالی دیدار کردند.

ایشان ضمن استقبال و خوش آمد گویی ساعتی را در بین مجموعه کارکنان حضور یافت.
موضوع بحث گفتگو شناسایی خیرین و نخبگان محلی بود آقای جمالی بسیاری از نخبگان داخل و خارج از کشور این روستاها را معرفی نمود و قرار شد در اولین فرصت مقدمات دعوت و دیدار با این بزرگواران فراهم گردد.
در پایان پس از صرف شام، مراسم کوچکی به مناسبت تولد یکی از همکاران عزیز علمی برگزار گردید.