شنبه 1 اردیبهشت 1403   05:22:57

1395/6/21 یکشنبه برنامه رصد شبانه ماه و زحل دانشگاه پیام نور مرکز اردستان با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 1 و انجمن نجوم گنبد کویر شهرستان، برنامه رصد شبانه را با حضور خانواده ها و 40 نفر از کودکان دختر برگزار کردند.

در این برنامه که از ساعت 20:00 مورخ 20/06/1395 در محل دانشگاه آغاز و در ساعت 22:30 پایان یافت "رصد ماه و سیاره زحل صورت گرفت و توضیحاتی مفید و مقدماتی درباره نجوم و آسمان شب ارائه شد.
هدف از اجرای این رصد آشنایی بیشتر اعضای کودک و نوجوان با زیبایی های آسمان کویر و شناخت منظومه شمسی بود، همچنین این عزیزان ضمن تماشای آسمان پرستاره کویر و رصد ماه و سیاره زحل، با مسیر کهکشان راه شیری و صورتهای فلکی آشنا شدند.
از دیگر برنامه های جنبی این رصد، شرکت این نونهالان در کارگاه نقاشی بود؛ تا شبی خاطره انگیز برای کودکان و نوجوانان شهر کویری اردستان در دانشگاه پیام نور این مرکز رقم بخورد.