پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   17:34:32
1395/12/26 پنجشنبه مخزن ده هزار لیتری آب با کمک خیر در دانشگاه پیام نور مرکز اردستان نصب شد شنبه بیست و یکم اسفند ماه به منظور ایجاد فرهنگ صرفه جوئی در مصرف آب و همچنین افزایش بهروری، با کمک خیر و همت ریاست دانشگاه، مخزن ده هزار لیتری آب در این دانشگاه نصب گردید. این مخزن که توسط خیر محترم تهیه و به دانشگاه اهدا شده بود با کمک ماشین آلات اداره راه و شهرسازی شهرستان اردستان در محل فضای سبز دانشگاه، جهت ذخیره آب و استفاده جهت آبیاری قطره ای جاسازی شد. دکتر محمد ابراهیم ایرج پور رئیس دانشگاه هدف از نصب مخزن آب را ایجاد فرهنگ صرفه جوئی در مصرف آب، تعیین دقیق میزان خروجی و جلوگیری ازهدر رفت آب، عنوان کرد . ایرج پور با بیان اینکه جلوگیری از هدر رفت آب یکی از نیازهای اساسی بخش مدیریت مصرف است ، افزود : داشتن اطلاعات دقیق از میزان مصرف آب و به طور کلی محاسبه دقیق میزان آب ورودی به دانشگاه یکی از نیازهای اساسی بخش مدیریت مصرف است که امری ضروری و اجتناب ناپذیر است . وی اظهار داشت با توجه به تقلیل چشمگیر میزان ذخایرآب سفره های زیر زمینی، سرانه مصرف بالا و کاهش میزان بارندگی ، وظیفه مدیریت صحیح، صرفه جویی در مصرف آب و ارتقا بهره وری وظیفه جدی شهروندان عزیز می باشد. دکتر ایرج پور گفت دانشگاه به عنوان یک مرکز علمی و فرهنگی سعی بر آن داشته است با اصلاح الگوی مصرف در این خصوص پیشگام بوده و خواهد بود.