چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403   22:55:19

1396/6/27 دوشنبه کوه نوردی و زیارت بی بی خدیجه توسط دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور مرکز اردستان به مناسبت سعید غدیر خم طبق برنامه مصوب در شورای فرهنگی دانشگاه، به پیشنهاد ریاست و به همت امور فرهنگی دانشگاه جهت گرامیداشت عید سعید غدیر خم، بصیرت افزایی و ایجاد نشاط و تقویت بنیه دینی و معنوی دانشجویان جمعه 17 شهریور ماه اردوی کوه نوردی دانشجویان دختر این دانشگاه از مرکز شهر اردستان به سمت روستای سرابه و با شرکت 20 نفر از دانشجویان دختر برگزار گردید. دانشجویان ساعت 08:45 از دانشگاه به مقصد روستای سرابه با هدف صعود به قله کوه سرابه و زیارت قبر بی بی خدیجه ( مشهور به بی بی غریب ) حرکت کردند. این روستا در 10 کیلومتری شمال شرقی شهرستان ارستان قرار دارد که سید حسن طباطبایی قمشه (ملقب به آیت ‌الله مدرس) در این روستا چشم به جهان گشودند. ساعت 09:05 گروه اعزامی دانشگاه به روستای سرابه رسید هوای دلپذیر و طبیعت بسیار زیبای این روستا بسیار لذت بخش بود پس از اندکی توقف در سر چشمه این روستا، دانشجویان نسبت به تعیین زمان و چگونگی صعود به قله برنامه ریزی نمودند و راس ساعت 9:30 کوهنوردی خود را شروع و ساعت 10:30 به قله کوه صعود کردند و به زیارت قبر بی بی خدیجه واقع در قله این کوه مشغول شدند پس از زیارت، خواندن دعا و گرفتن عکس، به سمت سرچشمه روستای سرابه بازگشتند. ساعت 11:10 به سرچشمه این روستا رسیدند این گروه پس از صرف نهار و ساعاتی اقامت، به سمت شهرستان اردستان راهی شدند. این اردوی سیاحتی زیارتی، ساعت 16:10 روز جمعه 17 شهریور ماه به پایان رسید.