پدافند غير عامل

پدافند غیر عامل
1396/8/13 شنبه برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در دانشگاه پیام نور مرکز اردستان کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل صبح سه شنبه 9 آبان ماه با حضور جناب آقای احمد سازی مسئول پژوهش و فناوری ناحیه مقاومت سپاه اردستان، مسئولین و جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اردستان در اتاق کنفرانس این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم ابراهیم زاهد زاده ضمن عرض خیر مقدم به میهمان برنامه و شرکت کنندگان در جلسه و همچنین درود به ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و امام شهدا و سلام به محضر امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای عزیز مدظله‌العالی، بیان داشت مایه بسی خرسندی است که در این کارگاه علمی و تخصصی، حول یکی از مهم‌ترین محورهایی که بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته‌ است، گردهم آمده‌ایم.

ایشان در ادامه افزود در جهان امروز همگان شاهد و ناظرند که اردوگاه استکبار جهانی با تلاشی همه جانبه هدف شوم بلعیدن تمام ذخائر و منابع و ثروت‌های جهان را در دستور کار خود قرار داده است و با شعارهای دروغینی همچون نظم نوین جهانی و دفاع از حقوق بشر، با ظالمانه‌ترین روش‌ها، هر فریاد آزادی خواهانه را در گلو خفه می‌کند.

در جهان پر مناقشه و پر از جنگ و آشوب امروز، آنهایی پیروز واقعی خواهند بود که با توکل بر قدرت لایزال خدای بزرگ و با مجاهدت و تلاش تمام توان خود را برای دفاع در مقابل متجاوزین بسیج می‌کنند و از همه ظرفیت‌ها در این مسیر، کمال استفاده را می‌برند.

وی گفت پدافند غیرعامل به یقین یکی از بهترین‌ شیوه‌ها برای نمایش پایداری میهن اسلامی است و این موضوع مهم که تلاقی علوم و فنون با اندیشه‌های دفاعی است، کشور را در مقابل تهدیدات مصون خواهد داشت.

سپس برادر پاسدار آقای احمد سازی مسئول پژوهش و فناوری ناحیه مقاومت سپاه اردستان ضمن تشکر از رئیس و مسئولین دانشگاه پیام نور از برگزاری چنین کارگاهی بیان داشت در کشور عزیز ما که پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه سال 1357 غارتگران جهانی را از خوابی‌ گران، آشفته و سراسیمه بیدار کرد، شاهد هستیم که دشمنی استکبار جهانی در قالب‌های مختلف رخ نشان می‌دهد. از غائله گروهک‌ها، تحمیل جنگ هشت ساله، تحریم‌های اقتصادی و فنی، محدودیت‌های بین‌المللی، اتهام محترم نشمردن حقوق بشر، اتهام تولید سلاح‌های کشتار جمعی و انواع تهدیدات سخت افزاری و نرم افزاری، همه گویای این مطلب هستند که ارودگاه استکبار با تمام توان در مقابل دیانت و آزادی خواهی ملت قهرمان ایران اسلامی ایستاده است.