شنبه 8 اردیبهشت 1403   05:57:07

1397/12/26 یکشنبه کسب مقام سوم هشتمین دوره مسابقات فوتسال استان اصفهان توسط دانشجویان دانشگاه پیام نورمرکز اردستان هشتمین دوره مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه پیام نور استان اصفهان یادواره شهدای مدافع حریم امنیت، با شرکت 14 تیم، من جمله تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان در شهر ابریشم برگزار گردید.

در مرحله قرعه کشی که ساعت 21:00 روز دوشنبه 20 اسفند ماه برگزار شد تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان با تیم های جرقویه و شهرضا در یک گروه قرار گرفت.

سه شنبه 21 اسفند ماه و در روز اول مسابقات، تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان توانست با نتیجه 4 0 از سد تیم جرقویه گذر کند.

صبح چهارشنبه 22 اسفند ماه و در روز دوم مسابقات تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان توانست تیم مدعی شهرضا را با نتیجه 4 0 شکست دهد و از گروه خود صعود نماید.

در بعد از ظهر همان روز و در مرحله یک چهارم نهایی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان تیم فوتسال دانشگاه پیام نور واحد فولاد شهر را با نتیجه 4 1 مغلوب خود نمود.

صبح پنج شنبه 23 اسفند ماه و در مرحله نیم نهایی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان مقابل تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز آران و بیدگل شکست خورد و به مرحله رده بندی راه یافت.

در بعد از ظهر همان روز و در مرحله رده بندی، تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز اردستان توانست رقیب خود یعنی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا را با نتیجه 4 1 شکست دهد و مقام سوم مسابقات را از آن خود نماید.

مسابقات با نتایج کلی ذیل به پایان رسید :

مقام اوّل : دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر

مقام دوّم : دانشگاه پیام نور آران و بیدگل

مقام سوّم: دانشگاه پیام نور مرکز اردستان

مقام چهارم: دانشگاه پیام نور مرکز شهرضا

در مراسم پایانی این مسابقات به تیم های اول، دوم و سوم کاپ قهرمانی و هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.

همچنین آقای گل این دوره از مسابقات آقای محمد قنبری با 9 گل زده از دانشگاه پیام نور مرکز اردستان معرفی شد.