1398/5/24 پنجشنبه حضور معاون حقوقی و پارلمانی دانشگاه پیام نور در مرکز اردستان سه شنبه 22 مرداد ماه جناب آقای دکتر جمال زاده معاون محترم حقوقی، مجلس و امور هماهنگی استان های دانشگاه پیام نور از مرکز اردستان بازدید کرد.

ایشان در ابتدای ورود به دانشگاه از قسمت های مختلف دانشگاه از جمله آزمایشگاهها، کتابخانه، سالن آمفی تئاتر، بخش های آموزشی و اداری و به ویژه از مرکز خلاقیت و شکوفایی این مرکز بازدید کرد و به احوال پرسی از کارکنان پرداخت.

معاون پارلمانی دانشگاه پیام نور، پس از بازدید کامل از دانشگاه ضمن تبریک به رئیس و کارکنان مرکز اردستان به جهت وجود نظم و آراستگی محیط دانشگاه، تجهیزات و امکانات مرکز اردستان را بسیار خوب ارزیابی نمود و اظهار داشت این مرکز دارای پتانسیل بالایی می باشد که می بایست در تصمیم گیری های دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.

دکتر جمال زاده همچنین با دکتر تاملی فرماندار جوان و پر انرژی شهرستان اردستان دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست فرماندار شهرستان اردستان ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم با اشاره به منابع، امکانات و ظرفیت های شهرستان اردستان و همچنین تاسیس مرکز رشد و خلاقیت در دانشگاه پیام نور این شهرستان ابراز امیدواری کرد که با کمک این مرکز در شناسایی صنایع خلاق گام های مهمی برداشته شود و من بعد خبرهای خوبی را داشته باشیم.

معاون حقوقی و پارلمانی دانشگاه پیام نور نیز با اشاره به نسل سوم دانشگاه ها بر ایجاد و تقویت پارک های علم و فناوری در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور تاکید کرد و ضمن ابراز خرسندی از وجود مرکز خلاقیت و شکوفایی در این دانشگاه از زحمات مسئولین شهرستان اردستان در خصوص مساعدت و پیگیری در جهت راه اندازی این مرکز تقدیر نمود.

وی تاسیس مرکز خلاقیت و شکوفایی در مرکز اردستان را نقطه عطفی در جهت رشد این مرکز دانشگاهی برشمرد و افزود از هر گونه پیشنهادی که فرمانداری محترم اردستان در راستای پیشرفت دانشگاه پیام نور ارائه دهد استقبال خواهیم کرد.

در پایان در نشستی، معاون حقوقی و پارلمانی دانشگاه پیام نور با کارکنان اداری و علمی دانشگاه مرکز اردستان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت در این نشست کارکنان مرکز اردستان سوالات، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

دکتر جمال زاده معاون حقوقی و پارلمانی دانشگاه پیام نور ضمن اشاره به کارآمدی و تدبیر مدیریت فعلی دانشگاه ابراز امیدواری کرد که دانشگاه پیام نور به زودی مشکلات و موانع پیش رو را پشت سر خواهد گذاشت و نوید آینده ای روشن را برای دانشگاه پیام نور به کارکنان این مرکز مژده داد.