سه‌شنبه 28 فروردین 1403   12:30:44
1399/2/1 دوشنبه

دانشگاه پیام نور مرکز اردستان میزبان شواری اداری شهرستان دانشگاه پیام نور مرکز اردستان میزبان شواری اداری شهرستان روز شنبه 9 بهمن ماه شورای اداری شهرستان اردستان با حضور فرماندار، ائمه جمعه، شهرداران، اعضای شورای شهر و مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان در دانشگاه پیام نور مرکز اردستان برگزار گردید.
در این جلسه، برخی از مدیران دستگاه های اجرایی به ارائه گزارش عملکرد و بیان مشکلات شهرستان پرداختند.
حمید رضا تاملی فرماندار اردستان: نقص یا عدم وجود قوانین و مقررات، عدم وجود تفویض اختیار، کمبود بودجه و اعتبارات از دلایل کاهش بازدهی مدیریتی است.
ایشان ضمن تاکید بر تعامل مطلوب دستگاه های اجرایی با یکدیگر و با اصحاب رسانه افزود نهضت تبیین و تشریح خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی باید عملی شود.
تاملی گفت: ارزیابی دقیق عملکرد کارکنان توسط مدیران و جلوگیری از به وجود آمدن پدیده کارکنان خاکستری در ادارات و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ باید مورد توجه قرار گیرد.
بررسی مسائل و موضوعات مربوط به حوزه آبخیزداری، راه و شهرسازی، مسکن، آموزش و درمان از مباحث مهم مطرح در این نشست بود.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور اردستان